SLOVENSKA ZAKONODAJA V MALEM PRSTU

Strokovni portal Zakonodaja online vam omogoča pregled nad slovensko zakonodajo in njenimi spremembami. Na enem mestu združuje vse pomembnejše predpise, ki so objavljeni v Uradnem listu RS - in sicer novo zakonodajo ter spremembe in dopolnitve obstoječe zakonodaje. Spremembe so za boljšo preglednost označene z rdečo barvo!

Podrobne informacije

VSA POJASNILA NA ENEM MESTU

Ko v zakonskih in podzakonskih aktih ne boste našli rešitve vašega problema, vam bo v veliko pomoč velika zbirka aktualnih pojasnil FURS in ministrstev. Obsega več kot 2.100 različnih pojasnil pristojnih organov, ki so razdeljena po področjih. Tako boste enostavno dostopali do vseh informacij, ki so pomembne za vaše delo!

Podrobne informacije
image01

KOMENTAR SPREMEMB ZAKONODAJE

Poleg strokovnih člankov, v katerih avtorji pojasnjujejo izvajanje sprememb zakonodaje v praksi, so vam na voljo veliki komentarji naslednjih zakonov: Zakon o delovnih razmerjih, DDV zakonodaja (področje, ki ga urejata ZDDV-1+PZDDV), Zakon o javnem naročanju, Zakon o varnosti in zdravju pri delu in Zakon o javnih uslužbencih.

Podrobne informacije
image01

O produktu


Če želite več izvedeti o strokovnem portalu Zakonodaja online, kliknite na katero izmed spodnjih povezav, kjer boste našli podrobnosti o posameznih sklopih portala. 

 • Zakonodaja online
  Strokovni portal Zakonodaja online je zakonodajni servis, ki vas obvešča o spremembah in dopolnitvah slovenske zakonodaje. Na enem mestu vam omogoča dostop do pomembnejših prečiščenih pravnih predpisov, ki so bili objavljeni v Uradnem listu RS, pojasnil, sodne prakse in komentarjev posameznih sprememb.
 • Vsebina

  Zakonodaja online je strokovni portal zakonodajnih sprememb, ki predstavlja slovenske predpise na praktičen in razumljiv način. Vsebuje pomembnejše nove predpise, objavljene v Uradnem listu RS, in obstoječe pravne predpise, ki so usklajeni s spremembami in dopolnitvami, objavljenimi v Uradnem listu. Zaradi večje preglednosti so aktualne spremembe označene z rdečo barvo.

  Poleg prečiščenih pravnih predpisov slovenske zakonodaje lahko dostopate tudi do bogate zbirke pojasnil FURS in ministrstev ter do aktualne sodne prakse. Za enostavnejše razumevanje pravne podlage in izvajanje zakonskih določb v praksi so vam na voljo poglobljeni komentarji zakonodaje.

  Strokovne vsebine, objavljene na portalu, so usklajene z aktualnim stanjem zakonodaje.

 • Funkcije

  Napredni filtri iskanja na strokovnem portalu Zakonodaja online vam omogočajo, da hitreje dostopate do želenih informacij glede na naslednje kriterije:

  TEMA

  Strokovne vsebine so razdeljene v naslednje kategorije: 

  TIP DOKUMENTA

  Vsebine, objavljene na strokovnem portalu Zakonodaja online, so razvrščene v različne tipe dokumentov. Izbirate lahko med naslednjimi:

  GARANCIJA

  Informacije, objavljene na portalu Zakonodaja online so usklajene s stanjem zakonodaje. Kolektiv preverjenih slovenskih strokovnjakov skrbi za posodabljanje informacij v skladu z novostmi in spremembami v zakonodaji. Informacije, usklajene s stanjem zakonodaje, so označene z logotipom .

 • Storitve

  Servis vaše vprašanje - odgovor strokovnjaka

  Naročnikom portala nudimo brezplačni individualni odgovor strokovnjaka na konkretno vprašanje. Odgovor strokovnjaka naročnik prejme po elektronski pošti.

  Število vprašanj je omejeno in je odvisno od posameznega modula. Naročniki lahko strokovnjaku zastavijo vprašanje v rubriki MOJE VPRAŠANJE.

Kateri modul izbrati?

Pregled modulov


* Cena je v EUR in ne vključuje DDV ter stroškov manipulacije.

Nas želite kontaktirati?


Input:

Zanima me:

Prosimo, izpolnite naslednji obrazec, da vas lahko v najkrajšem možnem času kontaktiramo.

Naročnina
Brezplačno testiranje
Napišite svoje vprašanje
Vaši podatki